lørdag 14. juni 2008

Endå ei albumside...


Har hatt dette bildet av bruda sjølv (sjølve grunnen til at vi reiste til Filipinene!) liggande lenge og no måtte eg berre hoppe i det.. Tittelen kjem sjølvsagt av at bruda var nydelig, og er i tillegg tittelen på ein sang som "forfulgte" oss heile turen.

(Hjerta er farga med mørk rosa glitterlim og dei to store hjerta har rosa tråd og glitterlim på seg. Paljettane er også mørk rosa, men alt dette kom vekk i scanninga.)

Med levande styrkeorkester, og mengdevis med store sommerfulgar som gjestane slapp fri, kom bruda omtrent svevande gjennom blomsterbuegangen og framover den raude løperen mot sin komande ektemann...VAKKERT er vel det rette ordet!

mandag 9. juni 2008

God bok...


Har den siste veka lese boka "Tusen strålende soler" av Khaled Hosseini. Veldig sterk bok som eg verkeleg kan anbefale..

Laga dette bokmerket på ein hobbykveld for ei stund sidan. Veldig enkelt å lage, men praktisk og mykje brukt!

torsdag 5. juni 2008

Gode havrekjeks..


I går kveld då søstera mi og eg hadde fått vår dose sol på verandaen, fann vi ut at vi ville lage havrekjeks. Sånne gode som ho mamma laga då vi var små, som ein har brunost på og kald melk eller te til. Sidan vi ikkje hadde mamma si oppskrift for hand, søkte vi på nettet og fann ei oppskrift som heitte Lises havrekjeks. Var kjappe og lage og smakte veeldig godt synes vi :-)

Har blitt litt obs på dette usunne fettet dei putter i mykje av ferdigprodukta, og då er det bedre å ha sin eigen lille kjeksboks med heimelaga kjeks!


Lises havrekjeks
250 g hvetemel
250 g store havregryn
250 g margarin
125 g sukker
1 1/2 ts hjortesalt
1 ts natron
ca. 1 dl melk

Fremgangsmåte:
Alt det tørre blandes sammen. Margarine smuldres i. Tilsett melk. Kjevle deigen ut straks og stikk ut runde kjeks med et glass. Legges på smurt plate og prikkes. Stekes ved 200 C i ca. 10 minutter.
http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift20502.asp

onsdag 4. juni 2008

Ny albumside..




Jobber med ein scrapbookingalbum frå turen til Filipinene i påska. Går litt seint i fineveret, men dette fruktbildet frista...

mandag 2. juni 2008

Fine blå fuglar!


I mangel på å få laga noko i fineveret, postar eg eit bilete av nokre artige panne (/kjele)- underlag eg fann i ein bruktbutikk eg var innom i dag. Var dei ikkje fine vel?! Veldig fornøgd sjølv i alle fall :-)