torsdag 18. februar 2010

Morsdag, middagsanbefaling og mammagutt...



a
Medan de fleste andre for lengst er ferdige med helgas bloggtema, ligg eg ein smule etter..Vi har hatt litt basseluskar i hus denne veka og ikkje hatt det heilt store overskuddet. Men no er minsten frisk og rask igjen, hurra for det!

Eg hadde min første morsdag og fekk herleg fargerike tulipanar frå gutane mine. Har funne fram igjen tavla med det storblomstra grøne stoffet på og synest blomane gjorde seg veldig ilag med den.

På søndag hadde vi noko herleg til middag som eg verkeleg vil anbefale å prøve! Kylling, chili, poteter, løk og herleg choritzopølse+++ i form i ovnen- fantastisk! Oppskrifta finn du på Trines mektige matblogg . Då middagen var ferdig, var vi så svoltne at eg heilt gløymte å ta bilde. Det de ser her, er ein rest som vart att til kvelds:-)

Til slutt eit lite bilete av mammaguten og mamma`n på morsdagen.

torsdag 11. februar 2010

Gåve til ei bestemor!







Til mamma sin bursdag, laga eg desse "bestemor- effektane".. Trur ho saknar det einaste barnebarnet sitt dagleg og til bursdagen laga eg nokre ting som det viste seg at bestemora sette stor pris på.

Eit lite album med bilder av gullungen med foreldre og besteforeldre. Albumet er laga av tjukk papp som eg har delt opp, mala, sverta med stempel og dekorert med bilder og pynt. Det kan stå av seg sjølv og på den måten fungere som ei ramme, der ein kan bytt på kva bilder ein vil ha framme. Viser eit utvalg av sidene her.

Ei pute med bilde av gullungen der eg har brukt idèar frå scrapbookng til å pynte opp. Eg har printa ut bildet på printerpapir som ein kan stryke over på stoff for å få det på puta.

Sjølv om ho fekk gåva då vi var der på besøk forrige veke er det i dag ho har bursdag. GRATULERER MED DAGEN MAMMA!