mandag 2. februar 2009

Ein oppkvikka sofa...Bilde av nysofaen med dei to nysydde putene oppi! Ikkje det beste bildet, men ein får eit visst inntrykk. Puta lengst til venstre på det nederste bildet er frå Ikea og heklaputa fann eg i barndomsheimen min, spretta av heklastykket og sydde det på knallrosa bakstykke.

Bordet kjøpte vi på Fretex i helga for under 200- lappen! Var noko slikt eg var på jakt etter og med dette lange bordet får vi verkeleg utnytta den store sofaen vår maksimalt. Plass til masse besøk med masse mat på bordet, jippi! Kjekt å bryte opp det kvite og grå med gyllen 70- tallstre synest eg. Vi har dessutan den typen tre på dører og gardinstenger også. Ekte 70- tall, i like it:-)

Kjenner på meg at det blir eitpar puter til i sofaen om ikkje så lenge! Treng berre ein god idè!! Tips mottas med tusenTAKK:-)

6 kommentarer:

banglamarie sa...

Så fint med ny soda, nytt bord og nye puter :) Lekkert!

Birgitte sa...

Hei!
For en gøy blogg! Det er så kjekt å se litt andre stiler også!:) Likte stilen din godt:)
Det ligger en utfordring til deg på bloggen min, hvis du har lyst...:)

Kaspara sa...

Hei Åse Marit!
Takk for hilsener! Halvårsplaner ja, og IOP`er , gjett om jeg vet hva du snakker om! Masse å gjøre ved siden av normal planlegging og tidsfrister som skal holdes.
Håper du er kommet i havn.
Så herlig stort bord dere har fått tak i! Vinkelsofaer er så deilig, synes jeg. Kos å ha plass til hele familien oppi. Det ble friskt og fint med de farverike putene dine i den grå sofaen.
Ha en fin kveld! Klem fra kaspara

Kardemomme sa...

Hei åse Marit :)Du syr så fiiiine puter!! Nydelige farger og mønstre og helt i min stil alt sammen!
Hel sofakroken deres er jo til å kose seg glugg ihjel i..
Ha en fin dag! klem fra Kardemomme :)

Anonym sa...

Nice! Gratulerer med nytt, stilig bord. Håpar de får mange kjekke stunder i sofaen med besøk og god mat og latter og kos.
Det ligg ein award til deg på bloggen min :)

Maya: sa...

Se der ja! Der fant putene seg til rette:)
Det mer så utrolig deilig å finne møbler man liker til en billig penge. Jeg gleder meg sååå lit loppesesongen starter!:D:D:D:D