torsdag 13. august 2009

Nymala kjøkken!


Vi har vore så heldige og hatt mamma og pappa her på besøk i sommer. Dei gav tidleg beskjed om at vi måtte ha eit prosjekt klart, slik at dei kunne få hjelpe oss litt! Prosjekt er det nok av her i huset og det heldige utvalgte rommet var; kjøkkenet!!

Mannfolka skrudde ned skap- og skuffedører, medan mamma, søstera mi og eg plukka ut av skapa, vaska og gjorde klart. Kjøkkeninnredninga er mala med fargen "Ben" som er ein kjempelys grå (med Sens- maling, for babyen si skuld!), veggane med kvitkvit og så kunne eg ikkje la vere å velge den lyse turkise ynlingsfargen min på det store kjøkkenskapet. Ny knottar og handtak handla vi på Clas Ohlson.

Pappa var så snill å male "bestemor-stolen" som mamma brukte då ho gjekk gravid, i den same herlege turkisfargen som skapet, og med ei tjukk pute vart den skikkelig god å sitte i med det skrale bekkenet mitt.

Kjøkkeninnredninga, som tidlegare var i svært gulna furu, vart så lyst og lett at det er ei fryd for auge, synest vi! Kjempefornøgd med andre ord!

Er kjempetakknemlig til mamma og pappa for hjelpa og koselig besøk!

11 kommentarer:

Bente sa...

Så sjarmerende kjøkken dere har!! Ble nydelig, synes jeg! Jeg ønsker meg også en gyngestol, altså!
Har snik-tittet på profilen din og sett at du også venter en liten gutte-baby! Vi venter han ikke før i desember, termin tredje juledag...! Men regner med han kommer litt før, storebror ble født fem uker før termin...
Gleder meg til å se bilder fra soverommet til lille-gutten deres!! Jeg gikk akkurat forbi gjenbruk-butikken "min" og så en søt liten krakk! Den vil passe perfekt på lillegutt sitt rom! Må løøøpe opp i morgen så fort de åpner!

Brigg sa...

kjempekoselig kjøkken! så snille foreldre! det ble veldig flott.

formen min er i grunnen upåklagelig. Men har en ekstremt hektisk hverdag som jeg kjenner tar på. Håper jeg får muligheten til å roe ned og sove litt før det virkelig blir hektisk;-)

men vilter og stor mage er det blitt. termin i begynnelsen av nov. Ha en herlig tid fremover. Kose deg masse!

alvorada sa...

Fint fint fint!
Digger stolene og den lyseblå termosen :)

Elin G P sa...

Kjempekoselig det blei..rødt og lyseblått er så fint sammen =)for noen år siden malte jeg også o mine kjøkkenstoler i lyse,lyse blått,angra ikke på det =)kos deg på ditt nymalte kjøkken =)

Anonym sa...

Det vart utruleg herleg! Lyseblått og raudt er ein skikkelig glad-kombo - til og med eg som har lyseblåvegring likar det i lag med raudt. :-)

Frk. Fosli sa...

Man kan ikke annet enn å bli glad av det kjøkkenet der! Herlig herlig =)

Ha en fin kveld
-Ann Rita-

Anonym sa...

Hurra for snille, arbeidsomme foreldre! Knallfint kjøkken. All grunn til å vere fornøgd:) Blir kjekt for beibisen å vokse opp med slike kjekke fargar rundt seg!

Kaspara sa...

Så delikate farver og så bra temawork! Snill familie du har!
Ja, du får nok ta en alvorsprat med gemalen om tapeter, hi, hi!
Eller kanskje tapetsering kan være neste familiebesøk-prosjekt?
Kos deg med magen og ha en glad helg! Klem fra kaspara

Tove sa...

For et fint kjøkken!! Så fint med hvitt kjøkken og så mange fine ting:) Det turkise skapet ble også kjempefint. Og ikke minst høres det ut som om du har verdens snilleste foreldre:)

banglamarie sa...

Så utrolig lekkert kjøkken!!! Den lyse turkise fargen er bare så fin til det røde!! Lekkert!!!

Torill sa...

For eit flott kjøkken! Er ein litt morgengretten, kan ein ta turen til kjøkkenet og smile litt :-) Fikk veldig lyst på bollar og saft når eg ser kjøkkenet. Et gladkjøkken!