onsdag 3. mars 2010

I gang...
Eg er i gang med yttergangen! Eit lite kvitt rom, som eg synest det er vanskeleg å gjere noko med.. No har eg i alle fall fått hengt opp noko på den eine veggen.

Er så glad for at mannen min i mange år har tatt vare på desse gamle skilta frå ein bensinstasjon! Synes dei er så artige!

6 kommentarer:

Brigg sa...

stilig stilig!!:-) alt vel håper jeg med lille familien?:-)

lisasornes sa...

det blir spennende å se det ferdige resultatet.Sånne elggevirknagger har jeg i svart,ser jo dem var stilige i rød også ♥
Ha en flott dag!
Marsklem fra Frøken Lilla ♥

Anonym sa...

Tøffe skilt og knaggar! Det er ikkje alltid så lett å vite kor ein skal begynne når ein har eit rom "med blanke ark". Men du fiffar nok gangen bra opp, det er eg sikker på.

Gratulerer med overstått dåp. Kjekt med gode matrestar, ja, men før eller seinare kjem behovet for sunn mat igjen. Lykke til med knekkebrødbakst.

Nøstebarnboka kjøpte eg på capris.no. Og om du vil ha oppskrift på hekla converse så finn du dei på midtbo sy sin blogg.

God helg!

banglamarie sa...

knalltøffe skilt!!

Anonym sa...

stilige skilt :)

Sigrid sa...

Utrulig koselig blogg her og da! Du imponerer med sying og flotte bilder!!! Dette sa du ingen ting om=) takk for sist forresten og hyggelig kommentar på bloggen!