fredag 24. september 2010

Lille A goes rangi- changi..


Rangi- changi (nepali) blir brukt om ting om har mange fargar og er eit av dei artigaste orda eg veit om. Eit ord som høyrest ut som det det er!

Akkurat no vadrar det ein temmelig rangi- changi- baby rundt i stua her. Etter inspirasjon frå ei fantastisk kul bukse lille A fekk då han blei født, har eg sydd ei elefatnbukse i samme stilen til han. Herlig sagging, mjuk og behagelig slik at den vesle klatreren vår lett kan kome seg opp i både vinduskarmar og bokhyller utan å bli hindra av ei stram bukse.. Strikkajakka er mi gamle (ca 30 årgamle...)

Tipper han synes eg er sånn passe teit når han i konfirmasjonsalderen ser seg sjølv på bilder og stønner "Mamma, seeeeriøøøst??!", men det får heller stå si prøve. Synest han er søt eg, den lille fargeklatten min!

No skal vi avgårde på husmorferie, juhuu!!

8 kommentarer:

banglamarie sa...

herlig fargeklatt :o)

og tror jeg må notere meg de orda! Herlig gla´klang i dem :o)

micano sa...

Nydelig bukse! Så flink du er!! :-) Og kult uttrykk. :-) Ha en fin helg!

Kikkis planet sa...

Kuuuul bukse! Skulle ønske jeg kunne få til noe sånt!

Unknown sa...

Så fin bukse :) Gjør ikke noe om du får en negativ kommentar om det om 14 år.... Jeg bare digger fine farger!

Bente sa...

Fantastisk uttrykk; Rangi Changi! Og knallsøt fargeklatt-gutt!

Kaspara sa...

Hei Åse Marit
Så skjønn sønnen din er og små fargeklatter kan vi like! Spørsmål om klesantrekk kan sikkert kommer ved konfirmasjonsalder ja, hi,hi.
Alt er i orden med betaling.
Håper du blir fornøyd og ha en god senkveld! Nå må jeg forberde morgendagens undervisningstimer.
Klem fra Kaspara

Anonym sa...

Hei bloggfrende! Knalltøff bukse på pjokken din. Fargar på ungar er eit must :)

Takk for kjekke tilbakemeldingar på bloggen. Eg er ikkje så flink på kommentarar om dagen, beklagar...Men sidan du spør så må eg jo svare! :) Skråband er heller ikkje mi sterke side, men eg har gjort det på den enkle måten. Dvs brukt strykejernet til å lage fold, lagt det folda skråbandet rundt kanten på det eg skal sy og sydd det på i ein saum. Men det er lurt å brette skråbandet litt ulikt på dei to sidene slik at den folden som kjem på baksida "har litt å gå på" om du skjønar? Kanskje ein millimeter eller to i forskjell.

Veit ikkje om dette hjalp deg, men det iallefall slik eg gjer det. Og studenttilværelsen er slett ikkje verst :) Uvant å vere vekke frå mann og hus, men kjekt å lære og fordjupe seg i eit spennande fag!

Frk. Fosli sa...

Hei!
Oj, her var det lenge siden jeg hadde vært skjønner jeg! Synes nettopp fikk baby, men jeg ser jo at det ikke akkurat er "nettopp" :-) Han ser herlig ut! Fint å se at du kler han i fargerike og morsomme klær! Han passer dessuten da fint inn i hjemmet ditt ser det ut til!
Ønsker deg en god helg :)