onsdag 31. desember 2008

Lopper og barndomsminner...Ein kan vel ikkje kalle ting som ein finn i sin eigen barndomsheim for lopper?! Nei, det kaller eg barndomsminner. Med nytt hus og mykje plass er det fantastisk å få frie tøyler til å plukke med seg gode minner og ting ein har bruk for, som foreldra mine har stua vekk fordi dei ikkje lenger har bruk for det.

I heimbygda mi har kyrkja starta ein stor bruktbutikk for eit par år sidan. Der har eg vore innom når eg har vore heime, men pga plassmangel har eg stua det inn i eit skap heime hos foreldra mine. Denne gongen har eg leita det fram igjen og no skal det få bli med heim!

Vasen, gryteklutane og brødkorga med fuglen på fann eg på bruktbutikken, medan det orange sausskinnet, den raude koppen og englebilete er minner frå min og mamma sin barndomsheim.

7 kommentarer:

Kaspara sa...

Heisan Åse Marit
Så koselige ting du viser. Det er herlig både med lopper og barndomsminner synes jeg. Fuglefatet var kjempefint, og slik rød kopp husker jeg godt. Hadde selv et lignende englebilde på barndomsrommet mitt.
En blanding av arvegods, lopper og noen nye ting skaper jo virkelig et personlig hjem.
Vil ønske deg en fin nyttårsaften og et opplevelsesrikt og herlig nytt år! Nå er det like før vi forsvinner ut døren til nyttårsfest hos noen gode venner.
Klem fra kaspara

Kardemomme sa...

Hei Åse Marit :)
Så herlige puter du har sydd! Og så fine barndomsminner du har fått med deg hjemmefra..Den kurven var kjempefin!! Det er så koselig både med lopper og arveting..Det er detaljene som skaper et hjem og gjør det personlig..
Ønsker deg et godt nytt år!
Hilsen Kardemomme :)

Brigg sa...

Kjempefine ting! Herlige barndomsgjenstander og loppisfunn. Oranger skinn vettu!! Artig:-)

Ha et godt nytt år. Gleder meg til å se mer blogging fra deg:-)

Anonym sa...

Kjekke ting du har funne! Eg har også ein slik kopp, men den er blå. Har også ei lita skål til. "Problemet" mitt for tida er at vi flytta frå eit stort hus til eit mindre, så eg veit ikkje heilt kor eg skal gjere av alle dei fine tinga mine...Likar ikkje å ha altfor masse ståande framme til ei kvar tid heller. Men det er jo igrunnen eit luksusproblem...

Godt nyttår til deg! Håpar 2009 bringer med seg mange kreative og positive dagar.

Kardemomme sa...

Hei Åse Marit :)
Ja nå er definitivt jula over for denne gang..Nå kan vi kose oss med nye mer vårlige prosjehter framover!
Skal bli herlig med litt nye farger og nye impulser hjemme :)
Hilsen Kardemomme

hjemme bra sa...

Hei, er innom her for første gong i dag. Ein artig blogg med mange artige ting! Gøy å sjå alle dei fargesprakande tinga dine.
Og oppskriftene du deler frister til å prøves!
Les at de har kjøpt nytt hus. Lykke til med flyttinga.
Vi har akkurat solgt huset vårt, og driv med pakking. Har ein månad til på oss til å komme oss ut. Skal først bo ein plass midlertidig, medan vi venter på tomt eller huskjøp.

Maya: sa...

Weee, her var de tmye arti. Legger deg til jeg:)

Maya