fredag 16. januar 2009

"Databordet" i stua...


Det er så kjekt no som stua begynner å bli slik vi vil ha den! No begynner ting verkeleg å kome på plass her og det er godt for utålmodige meg:-)

Er lei av å ha pc-en på stuebord, i sofa, på golvet osv, så no har eg rigga til eit bord i stua til den bærbare pcen. Målet var at det skulle vere praktisk, til betaling av rekningar og slikt, utan å sjå ut som eit kontor. Det gamle bordet brukte oldemora og oldefaren min, stolen er frå svigermor, lampen frå ein bruktbutikk, det oransje saueskinnet frå bestemor og tavla er korketavle trekt med stoff frå eit Fretex- putevar (uopna pakke, så utan sikkel frå 70- talet;-) ).

Er godt fornøgd med denne fargeklatten i stua!

12 kommentarer:

Kardemomme sa...

Hei Åse Marit :)
Takk for koselige kommentarer inne hos meg! Jeg sliter litt med å få hodet over vannet med å komme ajour med besøk til dere snille medbloggersker men i løpet av helgen skal jeg rekke mer enn å legge inn egne innlegg..
Det ER vanskelig å velge bord synes jeg! Har lett og lett etter noe vi liker men hadde nesten gitt opp og tenkte å satse på loppissesongen da dette bordet dukket opp på Finn.no i dag..
I kveld var vi og hentet det og det var kjærlighet ved første blikk..Synes det hvite bordet ditt var veldig fint jeg da!! Det er jo min stil..Og herlighet for et herlig grønt putetrekk, uten sikkel haha!!! Stormønstrete grønne stoffer er så flotte!
Du har jo fått deg en skikkelig fin bloggekrok da..
Ha en fin helg Åse Marit! Klem fra Kardemomme :)

Kaspara sa...

Heisan Åse Marit!
For et helt utrolig herlig bilde!!!! Likte alt på det.
Nydelig bord og så er jeg så glad i rørstoler. Har handlet noen slike på loppis. Kjemefint stoff på korktavla og glad lampe! Her hadde jeg virkelig likt å sitte ved dataen!!!
Takk for koselige kommentarer inne hos meg forøvrig.
Her slapper vi av hjemme i kveld, men i morgen skal vi på lutefisklag til et nært vennepar av oss. Kommer masse mennesker.
Ha en herlig helg! Klem fra kaspara

Brigg sa...

Stilig!! Herlig fargekrok for blogging. Hehe...70-talls sikkel..hehe:-) Veldig fint stoff! Og den lampen likte jeg veldig godt. (Jeg og lamper altså..) Men er på jakt etter en slik selv. Også i orange. Håper den dukker opp i en bruktbutikk en dag.

Ha en fortryllende lørdag Åse Marit.

Maya: sa...

Dette likte jeg:) Herlige farger sammen. Det er så artig når man har ting man har minner og historier til.
"Siklefritt stoff", tjihihi

Maya

micano sa...

Nydelig pc-bord!!
Så kjekt at du har funnet så mange skatter!! :-)

hjemme bra sa...

Så festlig du lager det til! Ser du liker godt farger. Gøy å sjå noko anna enn alt kvitt.

Anonym sa...

Herlig "datakrok"! Det grøne stoffet var fantastisk. Grøn+retro+stormønstra=bra! Og bordet var kjempefint. Ekstra kjekt når det har vore i familien. Det blir kjekt å sjå meir bilete frå den nye heimen :)

Ha ei fin veke!

makiato sa...

Trevlig blogg du har!

banglamarie sa...

Så tøff korketavle!! Virkelig genialt og lekkert!!

Koselig databord dere har fått dere. Lekre detaljer :)

Kardemomme sa...

Heisann :)Bolig Liv har jeg abbonert på i flere år og dette er mitt yndlingsblad nr.1..
Da Rom123 kom syntes jeg at det var noe av samme stilen og jeg har også sett reportasjer som før har vært i Bolig Liv..
Tror BoligLiv finnes i de fleste norske kiosker etter hvert hvis ikke er det lett å abonnere..Anbefales! Ha en fin dag!
Klem fra Kardemomme :)

smileull sa...

Så utruleg herleg arbeidskrok! Fann bloggen din inne på Norske interiørblogger. Likte så godt biletet! Kule puter i siste post også, eg syslar med planar om å fornye puteparken litt, så dette var inspirerande. Du ligg herved i bloglines og eg ventar i spaning på oppdateringar! (PS: Du har ikkje opna bloggen for gjestekommentarar, så eg må logge inn med ein konto eg aldri brukar, men bloggen min finst altså på http://smileull.typepad.com)

Ninas Drops sa...

Hei sann...
Fin blogg du har...her titter jeg gjerne innom igjen ja..
Ha en stålende dag fra
Drops som droppet innom deg en mandagsmorgen.