mandag 26. januar 2009

Utfordring...

Eg har fått ei utfordring frå Maya`s loft! Den handlar om at ein skal legge ut bilde nr 6 fra starten av bloggen sin. Dette bildet er tatt då eg nettopp hadde vore på loppemarked og eg viste fram nokre av funna mine, så her kjem det;
Var litt artig å lese innlegget om korleis eg handla vasar utan å eigentleg ha plass på våre 40 kvadrat, men trøsta meg med at "ein vakker dag, kan det vere kjekt å ha!" Og jammen er den vakre dagen komen og vi har flytta i stort og herlig hus. Det skjedde både før og blei bedre enn eg drømte om.. Føler meg heldig!

Eg gir utfordringa vidare til 6 andre spreke bloggar:

Alvorada
Briggs lekehus
Kardemomme
Kaspara
I Veras hus
Nyte livet

Likte de utfordringa, så leit fram bilde nr 6!

7 kommentarer:

Brigg sa...

Haha..veldig bra og litt flau utfordring. Tenkte først gulpigulp. For synes begynnelsen av bloggen min er ganske dårlig. Men pytt la gå! Bilde nr 6 it is!:-)

Maya: sa...

Smekker farge på de vasene der. Vakke så verst startbilde det gitt:^)

Maya

Kardemomme sa...

Hei Åse Marit :)Da jeg skulle inn til deg oppdaget jeg at jeg ikke hadde linket til deg! Det rettes herved opp! Beklager at jeg er litt distre noen ganger..
Det var en gøyal utfordring forresten..Må inn og sjekke hva slags bilde jeg la ut :)
Ser at du hadde vært på loppemarked og funnet noen herlige vaser..Det er ikke så umulig at det er et loppebilde hos meg heller hihi!!!
Takk for at du tenkte på meg forresten..Ha en fin kveld videre Åse Marit! Klem fra Kardemomme :)

Kaspara sa...

Hei Åse Marit!
Fine vaser!
Nå er jeg superspent på hva jeg la ut som sjette bilde, men jeg tar utfordringen. Egentlig en morsom utfordring det der.
Er akkurat kommet hjem fra 1.klassefest på skolen til sønnene mine. Nå skal jeg kose meg å blogge litt og se hva andre skriver og viser fram. Ha en herlig kveld! Klem fra kaspara

micano sa...

jeg tar utfordringen.. :-)
Lager et innlegg etterhvert..
Ha en fin dag!

I Veras hus sa...

Tack för din utmaning! Fast mitt både 6:e och 7:e inlägg har inga bilder, bara lite(trist) text, så jag antar inte utmaningen för den
sakens skull:( Men tack ändå och välkommen att utmana mig snart igen *blink blink*

Ragna sa...

Å, så nydelig bilde! Det er keramikk ikke sant? Er så glad i keramikk og turkis er min yndlingsfarge :-)