fredag 16. oktober 2009

Lita seng...Denne vesle senga kjem frå svigermor og svigerfar. Mannen min og brødrene hans brukte den då dei var små, så det er ekstra koseleg synest eg. Det er sprinkler som kan settast på no som senga er på sitt minste og så kan den skyvast ut til å bli omtrent dobbelt så lang.

No har senga fått seg nokre strøk babyvenleg Sens- maling og står klar til han som framleis nyt livet inne i magen min. Virker som eg er meir klar enn han, til vårt første møte. Tre dagar att til termin og eg må nok smøre meg med endå litt tålmod virker det som.

Svææær, spent, forventningsfull, utålmodig, glad og trist (om kvarandre heile tida!), nervøs og konstant godtesjuk er ord som beskriv meg godt for tida.

Teppet på enden er krabbeteppet eg sydde i vår som endeleg er heilt ferdig!

Riktig god hausthelg til dykk alle!

13 kommentarer:

Janne sa...

Så fin den var den senga! Ha en fin helg!

Camilla sa...

ååå..så fin seng!! Blir ett skikkelig herlig rom enhver kan bli misunnelig på. hihi Tenker meg du er passe lei nå, selv gikk jeg 13 dager over tiden med første mann. De lengste dagene i mitt liv, men vel verdt vente tiden! ;-) Nå er jeg i uke 18, og syns tiden går fryktelig sakte allerede. hehe

Camilla sa...

Ps. Teppet var også superfint, så så mykt og deilig ut :)

Brigg sa...

Utrolig flott seng!! så heldig du er som har arvet noe slikt!

Spennende tider dette her! Kjempelykke til! Håper neste innlegg blir om lille babyen din:-)

Og teppet er jo fantastisk flott!!'

ha en fin fredagskveld!

Åpent^hus sa...

Hei. Så skjønt arvestykke av ei seng. Du er heldig! Da jeg så bildet, håpte jeg at den var til salgs! :) Lillevennen i magen blir nok glad og fornøyd og vil sove godt i den der! :) Lykke til med det forestående og ha en riktig fin fredagskveld!

Anonym sa...

Så kjekt med ei så fin arveseng! Det er noko spesielt med møblar som går att i generasjonane. Heldige gutten som får sove i den!
Krabbeteppet ser jo heilt nydeleg ut. Fargane er kjempefine og veldig deg:)

Masse, masse lykke til med dagane framover og det store som skal skje. Håpar de snart sit der med vidunderet i armane og gler dåkke over mirakelet:)

IfraLahell sa...

Ojojoj...Nå har du hatt termin! Kanskje har lille gutt kommet til verden nå.Så spennende. Håper dere får noen knall fine dager sammen ;)

Skuvsengen var nydelig. Blir morsomt å se den med sprinkler- det har jeg aldri sett på en skuvseng før. Teppet du har sydd var kjempe nydelig det også. Herlige farger.

Klemmer

banglamarie sa...

Kjempefin og koselig babyseng :)
Masse lykke til i dagene som kommer
*klem*

Anonym sa...

Ventar i spenning på lyd frå denne kanten! Håpar du er blitt mamma no og at dagane er gode:)

Anka sa...

Oi, så mye flott det var her da:) Super kreativ jo. Gøy å besøke bloggen din. God kveld.

Elin | Draumesidene sa...

Heia! Fann ein sunnmøring, og då må eg no seie hei! Flott seng! Vi har ei liknande som mamsen min hadde som lita. Men denne er måla sabeltannsvart må vite... :) Ein liten 4 år gamal prins held til der! Håper du slepp å vente for lenge, og at den vesle finn ut at det er OK å forlate sin symjande, gode tilværelse :)

Lykke til!

Klem frå Elin :)

Anette {foreldremanualen} sa...

Så fint seng - elsker den tapeten også! :-)

Anonym sa...

Akkurat sånn seng fant jeg hjemme i gammelhuset også! Malte den lys grønn jeg da. Og vi har vært kjempeglad i den til ungene:) Så gøy å se at det finnes flere i akkurat samme modell!

Flott blogg du har forresten! Første gang jeg er her, men kommer nok til å titte innom flere ganger:)