tirsdag 12. januar 2010

Nytt år - nye muligheter!Godt nytt år! Det var ikkje planen at blogpausen min skulle vare SÅ lenge. Når ein først har vore vekke ei stund, er bøygen med å kome i gang ekstra stor å kome over. MEN etter å ha tatt ein runde og sett på alt det inspirerende dykk alle har kome opp med medan eg har vore fråverande, fekk eg eit spark bak til å poste årets første innlegg.

Det er herlig å kunne begynne på nytt med eit nytt år. Vi rydda vekk jula i heimen i helga og eg kosa meg med å finne fram det forfriskande turkise og gule frå skapa! Reolen kjøpte vi i haust ein gong og eg synest den gjorde seg godt i stua. Den turkise termosen er frå Rice og den tøffe motorsykkel- sparebøssa fekk Amandus til jul av nokre "motorsykkel- venner" av oss. Den gule vasen fekk eg i innflytningsgåve av mi kjære søster for eit års tid sidan. Ellers har den gule ugla funne vegen tilbake i stua..synest den er så herlig!

Kunne ikkje la vere å ta med eit bilde av han som har opptatt det meste av tid og tankar dei siste to månedane..go`guten vår!

9 kommentarer:

Frk. Fosli sa...

Det nederste bildet var det desidert fineste! :)

alvorada sa...

Velkommen tilbake! Herlige bilder, den gule vasen var fantastisk! Og det var han på det nederste bildet også. :)

DUNNISMoR sa...

Friske fargar og herleg ugle!
Sjølv har eg kjøpt meg ein lyseblå uglelysestake frå House doctor...ikkje like fargesterk, men med eit knall turkis lys oppi, vert det fart på sakene;)
Søt gut!

Brigg sa...

godt nytt år til deg og:-) Finfin hylle med masse kjekt i, men enig med frk fosli: det nederste bildet var finest;-)! Alt vel med lille familien? jeg diller og duller med lille cowboy. kjempeherlig!

Anonym sa...

Så fine ting du hadde i hyllen din!! måtte bare smile litt når jeg så at vi har samme gule vase, samme blåe tapet på soverommet til minstemann som også en er 2mnd.. født 8.nov ;-)
hilsen janne

Glede sa...

Velkommen tilbake. Turkis og gult er flott sammen. :) Gladfarger. Nydelig gutt du har!

Anonym sa...

For en nydelig go gutt :D

IfraLahell sa...

Så flott at du er tilbake ;) Har tittet innom deg fra tid til annen! Lilleguttt er jo bare såå nydelig da- håper dere har kost dere masse. Går ikke tiden rasende fort? Gleder meg til flere innlegg fra deg!

:) IfraLahell

Anonym sa...

Hei du!
Så nydeleg fin guten din er:) Skjønar godt at du brukar tida di på han framfor blogging!
Kan du sende mailadressa di til heimelaga@gmail.com? Eg har eit spørsmål til deg:)

Ha ein fin dag!