torsdag 11. februar 2010

Gåve til ei bestemor!Til mamma sin bursdag, laga eg desse "bestemor- effektane".. Trur ho saknar det einaste barnebarnet sitt dagleg og til bursdagen laga eg nokre ting som det viste seg at bestemora sette stor pris på.

Eit lite album med bilder av gullungen med foreldre og besteforeldre. Albumet er laga av tjukk papp som eg har delt opp, mala, sverta med stempel og dekorert med bilder og pynt. Det kan stå av seg sjølv og på den måten fungere som ei ramme, der ein kan bytt på kva bilder ein vil ha framme. Viser eit utvalg av sidene her.

Ei pute med bilde av gullungen der eg har brukt idèar frå scrapbookng til å pynte opp. Eg har printa ut bildet på printerpapir som ein kan stryke over på stoff for å få det på puta.

Sjølv om ho fekk gåva då vi var der på besøk forrige veke er det i dag ho har bursdag. GRATULERER MED DAGEN MAMMA!

5 kommentarer:

DUNNISMoR sa...

Kjempefine gåver! Dette likte eg godt; fine fargar og akkurat passe pynta:)Har lenge lurt på å prøve meg på å overføre bilete til stoff, kan lage utruleg mange fine personlege gåver, då.

banglamarie sa...

Kjempefine gaver :o)
FLott album og lekker pute!!

CK sa...

hei du, for en nydelig gutt. Du er flink. Håper vi treffes en gang om ikke så altfor lenge! du, husker at du nevnte korr eg kunne få kjøpt sånne matter som du hadde på terrassen...en billig plass. men korr i all verden var det? ska innrede huset nå og pengene ligger igjen i Stillehavet :) klem fra ck

kreakris sa...

For ei nydeleg gåve! Og ein aldeles bedårande gut. Skjønar godt at bestemora vart glad:) Flink du er!

Anonym sa...

Kjempefine ting, likte spesielt det albumet.. utrolig flott var det:)
ha en fin fin kveld!