fredag 13. august 2010

Gammalt og nytt i sommer
Sommeren er på hell og det har blitt liiite blogging på meg i det siste. Lille A har kome seg opp på to bein (riktig nok med holdehjelp!)og har som hovedinteresse for tida å rasere.. Dukar flyg veggemellom, lysestakar likeså og plantene blir ribba for blomster. Han er så artig med alt han finn på og utforsker med enorm entusiasme og iver. Men må innrømme at mora blir reint svett..:-)

Ellers har eg endeleg fått opp lampen eg fann på loppemarked i vår! Den egentlige planen var å spraye den, men fann ut at den skal få henge litt slik som den er først..og kanskje blir den hengande slik?

Eit nytt bilde har kome opp på veggen. Liker det så godt!

Hylla er til lille A sitt rom og er laga av min farfar som A er oppattkalla etter. Har kledd hyllene inni med herleg robotpapir frå Blafre. Eit gjesterom er på vei i kjelleren og når det er ferdig skal A få rommet sitt igjen og oldefarhylla kan flytte inn. Blir sååå bra!

Håper det ikkje blir kjempelenge til eg kan kome tilbake med bilder frå det nye gjesterommet! Det satser vi på.

God helg til dokke!

5 kommentarer:

Brigg sa...

Fin lampe:-)

Puh,ja..den alderen er jammen stress. Må fotfølge lille gutten som absolutt skal opp i lett knebøy mens han holder seg i duken med en arm og skrattler. vittig, men mammahjertet er nervøs.

Kos deg i helgen! skal bli knall vær.-)

micano sa...

Lampa var velidg fin! :-)

micano sa...

Gå inn på (utforming) øverst til høyre.
Trykk på (legg til gadget).
Gå ned over på lista til du finner (bloggliste) i denne limer du inn webadressene til de du vil holde deg oppdatert på. man legger inn en og en etterhvert som man finner blogger man vil ha med :-)

Lykke til!

alvorada sa...

Det bildet likte jeg også veldig godt! Likner veldig på en trikk vi tok i Rio de Janeiro, men tipper kanskje det heller er storebroren i Lisboa?
Ha en fin uke!

Ellen sa...

Heisann!Koselig blogg:)Veldig fin lampe, skjønner at du også er glad i lamper ja:)
Når det gjelder spraymalingen du spurte om i innlegget hos meg, så er den kjøpt på Torshov Bilrekvisita.Vet ikke hvor i landet du holder til, men TB har butikker i Oslo-området og i Østfold.De har SÅ mange fine farger i både matt og blank spraymaling.Kan anbefales!!!
Ha en fin dag:)