mandag 25. oktober 2010

Kaffekopp hjertehopp..
Overskrifter på innlegg er heilt klart ikkje mi sterkaste side, så då er det like greit å skrive det første ein kjem på.

Altså..men eg må innrømme at det blei eit aldri så lite hjertehopp på meg då eg såg denne kaffekoppen på "Gjenbruken". Eg har tidligere to tefat i samme serie som eg liker veldig godt, men hadde aldri sett kopp som hører til før. Sidan kopp og tefat blei solgt som sett, er det no to tefat som er veldig einsame utan kopp, spesielt no når dei ser bort på det nyaste tefatet som har fått kopp! Uansett..håååper eg finn eitpar koppar til!

Denne helga har eg dessutan drikke så mykje kaffe at det har blitt litt ekstra hjertehopping for min del. Eg får nemlig hjertebank av store mengder kaffe. Denne hjertebanken er ikkje like behagelig alltid, men i helga var det vel verdt det. Har hatt besøk av ei venninne som bor i Oslo og vi har berre skravla, slappa av, drikke kaffe og kosa oss heile helga. Skikkelig opplading og veldig triveleg!

No blir det nokre dagar med knekkebrød før det brakar laust med eittårsdag og sansynlegvis sjokoladekake oppetter veggane frå og med fredag og tre dagar til ende! Vi gleeer oss!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg liker kaffekoppen og kan forstår hvorfor du fikk hjertehoppen... Fint morsomt desgin. Ha en fin uke! :)

Tøvsjur sa...

Hei på dæi!
Kom over din herlige blogg når æi va innom blandet loft!
Og her inne hos dæi likte æi mæi:)
Den koppen din likte æi veldig godt. minne mæi om en kopp som va i en av mine yndlingsbøker som barn:)
Deilig når man finn ting som gjør at hjertet gjør et ekstra hopp:)
ha en fin dag videre

banglamarie sa...

Herlig lekker kopp :o)
Skal legge den på minnet så du kan få en til om jeg snubler over en.

Gode venner er alltid kjekt å ha besøk av. Høres ut som en koselig helg.

Ønsker dere en god uke!