tirsdag 9. november 2010

Blueberry Bliss

Blueberry Bliss- ein favoritt!


Det passer sjelden å bli sjuk og ikkje denne gongen heller. Tusen ting eg skulle gjort og ikkje minst husmorferie(!) i sikte. Satsar alt på å bli frisk og rask igjen til den tid!

London- te er ein favoritt og er heilt utan koffein slik at den kan drikkast både tidleg og seint. Blueberry Bliss med herleg smak av blåbær og med ei lita skei honning gjer den susen for ein sår hals.

Fann denne søte pyntetallerkenen ("Kjærlighet må deles") for ei tid tilbake og bildet av dei to ungane minner meg om då eg var lita. Det er lite veggplass på kjøkkenet vårt, og sidan eg ikkje er nokon minimalist utnytter eg den plassen eg har:) Fann ut at tallerenen passa mellom kjøleskapet og dørkarmen, over bursdagskalenderen til Blafre. Kunne fint ha passa nedanfor kalenderen også, men så har vi den lille klartemusa vår som meir enn gjerne tek Ikea-trappekrakken i bruk for å nå det han vil ha tak i.

Bursdagskalenderen er forresten heilt genial for ei småbarnsmor som ikkje lengre huskar bursdagane til folk!..og så er den veeeldig fin:-)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Te av blåbær er favoritten min også. Ikkes spesielt fra den lignende produsenten, men i alminnelighet! Ha en deilig dag med mye te!
Hilsen allesistgut :)

Datt sa...

Aida, god bedring! Har bukka under for høstinfluensan selv jeg, noe piss altså!!
Den tallerkenen var megasøt, kjærlighet må delen, herlig! :)

micano sa...

God te og veldig fin kopp!!! :-) Hvor har du den fra??

Fabrikken sa...

Så mye fin bilder du viser :)

Her kommer jeg tilbake :)

Klem fra Lene

Yvonnes Ymserier sa...

Kjempesøt tallerken på veggen! Og koselig stuekrok, lykke til i morgen :) Mange klemmer

Ulltraaden sa...

Favoritten her i huset er jordbærteen. Vi har alltid London-te tilgjengelig :) Jeg og femåringen er hekta på jordbær, men mannen min liker tydeligvis appelsin aller best. Gode er de alle sammen!

Takk for en inspirerende blogg :)