torsdag 4. november 2010

NIB utfordring: STUE

Dette var det beste eg klarte i novemberlyset..grumsgrums!

Skeivt bilde sa du?! Berre legg hovudet litt på skakke så blir det beint:-)Klart vi må vere med på NIB si utfordring!

Sånn ser sofakroken vår ut for tida. Var litt vanskelig å la vere å få med ei barnebok eller ein liten bil, men trur eg har klart det. Vinduskarmane er heilt tomme for tida pga han som turner i dei til dagleg, så valgte å berre ta sofakroken denne gongen.

Sofaen er tidenes kjøp frå ein familiedag på Living (dag der familie eller slekt til ansatte kan få god rabatt, genialt). Sofaen er stor og god, super for høge folk (som oss) og herleg å krype opp i. Bordet er frå Fretex og tallereknhylla er den som har henge på kjøkkenet til mamma og pappa i omtrent heile min oppvekst. Putene som er heimesydde er laga av bruktstoff og ei av Isak-posen som tilhørte Isak- fatet mitt. Traktorputa er frå Kremmerhuset. Bildet på veggen er mala av ei god venninne av meg og er ein bryllupspresang. Nips og bilder er ei blanding av nytt og brukt.

Takk for at du stakk innom og legg gjerne igjen eit ord eller to så eg ser kven du er og kan besøke deg!

9 kommentarer:

Sukkertøy for øyet sa...

Hei og hopp..
For en fantastisk tallerkenhylle med MASSE gøy i*s*

Likte spesielt skiltet..
HERLIG kontrast mot det hvite..

LOVE IT

Masse lykke til, og tuuuusen takk for titten :)

-Ida Susanne

micano sa...

Koselig og fargerik sofakrok! :)

Kaspara sa...

Heisan Åse Marit
Det ser veldig trivelig ut i stua di, og jeg vet jo du er et blåmenneske.Fint med frodige tekstiler og herlig tallerkenhylle med mye fint å se hvile blikket på.
Lykke til i konkurransen!
Ha en koselig kveld!
Klem fra kaspara

designhund sa...

Koselig at du likte stua mi! Jeg ser vi har litt lik smak når det gjelder farger og retromiks:-) Det er gøy å blande stiler! Lykke til i konkurransen du også!
Hilsen Tone:designhund

Tøvsjur sa...

Hei på dæi!
SÅ koselig blogg du har:)
Likte stua di godt! Tallerkenhylla va hærlig, med masse fine ting inni:)
Også likte æi traktorputa du har.)

Datt sa...

Det var en nyyydelig stue! Elsker alle fargene på putene, tingene i hylla og maleriet! Og jeg måtte scrolle meg bakover, må bare si at dette var en kjempefin blogg! Her slenger jeg meg til som følger! :)

Creative By Helena sa...

For en gøy tellerkenhylle med masse snacks:-) Tvi tvi i konkurransen. Jeg elsker farger, så ditt bidrag er blandt mine favoriitter:-)

Ang. omtrekking av rørstolene, så er ryggen en liten utfordring ja, for den buer innover...
jeg har også voksduk fra Stoff og stil... ikke beste kvalitet da men men.. Hvis du begynner ytterst på ene siden og drar langsomt trekket over ryggen så blir det litt etter litt strekt... krever litt tålmodighet.. og noen av stiftene måtte jeg ta opp igjen flere ganger.. bak ryggen så stiftet jeg rundt, slik som på setet, men så klipte jeg et stykke som jeg limte (!) på slik at stiftene ble dekket helt til slutt... men du kan jo også bruke pyntestift istedet for lim... Bak ble det riktig nok ikke så pent som på fremsiden.

Sikkert litt vanskelig beskrevet her... men men:-) hehe

Ha en super dag!!!

Førstegasellen sa...

Så fin stue! Herlig blanding av farger og møstre! Kjempefint!!!
Tusen takk for koselig kommentar i innlegget om senga som er på plass hos minstemann!:)

Unknown sa...

Hei, i dag fant jeg bloggen din via en annen blogg, det var jeg så glad for, for her var det jo så mye fint å lese. Her legger jeg meg til som følger. Kikk gjerne inn til meg på bloggbesøk om du har lyst også. Legger du igjen en kommentar blir jeg hoppende glad. Ha en fin kveld videre hilsen Wilhelmines blogg.