onsdag 22. juli 2009

Småting frå København...r

Vi har kosa oss fire dagar til ende i Købnhavn! Blei mange kafèbesøk og har testa mange benkar, og med gode kvilestunder på lekkert hotel og medbrakt pute i veska til harde kafèstolar, må eg sei det gjekk riktig så bra til tross for skranten kropp:-)

Blei ikkje den store handelen, men nokre småting fekk eg med meg. Ein artig bilplaktat, lekre stoffbitar frå Grøn lykke og nokre fiiine knottar til skapet på bebisen sitt framtidige rom. Godt fornøgd med handelen!

Fortsatt god sommer til alle!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ååå, Købehavn er ein bra by å feriere! Så bra at du kosa deg. Fine funn du har fått med deg heim også.
Vi reiser til London i morgon! Gler meg masse. No skal det pakkast:) Fortsatt god sommar!

Kaspara sa...

Hei Åse Marit
Jeg tror sannelig hele Blogglandia har vært i København i sommer jeg ! Kanskje vi har gått forbri hverandre uten å vite om det, hi, hi!
Holdt i de prikkkete knottene jeg også et sted i Danmark, men så la jeg de tilbake igjen, for jeg viste ikke hvor jeg skulle bruke de. Fine er de!
Så har du handlet glade stoffer ser jeg, og bilplakaten var topp.
Her er det ruskevær. Det regner og er grått og i morgen har vi bedt hele hagen full av gjester. Jeg får svinge meg over potetsalat-laging og be litt til værgudene innimellom. Ha en fin dag!
Klem fra kaspara

Margrethes hus og hage sa...

Høres ut som du har hatt den deilig ferietur :) Det er jo sånn det skal være, finne en benk og sette seg ned og bare nyte å være til :)

Ha en fin ukestart! Hilsen Margrethe

Janne sa...

Stilige ting!

Anonym sa...

視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋