onsdag 22. juli 2009

Småting frå København...



r

Vi har kosa oss fire dagar til ende i Købnhavn! Blei mange kafèbesøk og har testa mange benkar, og med gode kvilestunder på lekkert hotel og medbrakt pute i veska til harde kafèstolar, må eg sei det gjekk riktig så bra til tross for skranten kropp:-)

Blei ikkje den store handelen, men nokre småting fekk eg med meg. Ein artig bilplaktat, lekre stoffbitar frå Grøn lykke og nokre fiiine knottar til skapet på bebisen sitt framtidige rom. Godt fornøgd med handelen!

Fortsatt god sommer til alle!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ååå, Købehavn er ein bra by å feriere! Så bra at du kosa deg. Fine funn du har fått med deg heim også.
Vi reiser til London i morgon! Gler meg masse. No skal det pakkast:) Fortsatt god sommar!

Kaspara sa...

Hei Åse Marit
Jeg tror sannelig hele Blogglandia har vært i København i sommer jeg ! Kanskje vi har gått forbri hverandre uten å vite om det, hi, hi!
Holdt i de prikkkete knottene jeg også et sted i Danmark, men så la jeg de tilbake igjen, for jeg viste ikke hvor jeg skulle bruke de. Fine er de!
Så har du handlet glade stoffer ser jeg, og bilplakaten var topp.
Her er det ruskevær. Det regner og er grått og i morgen har vi bedt hele hagen full av gjester. Jeg får svinge meg over potetsalat-laging og be litt til værgudene innimellom. Ha en fin dag!
Klem fra kaspara

Margrethes hus og hage sa...

Høres ut som du har hatt den deilig ferietur :) Det er jo sånn det skal være, finne en benk og sette seg ned og bare nyte å være til :)

Ha en fin ukestart! Hilsen Margrethe

Janne sa...

Stilige ting!