mandag 18. mai 2009

Ei fantastisk bestemor har flytta til himmelen...


Her er eit innlegg som ikkje passar til bloggtittelen, men det er viktig for meg å lage det likevel...

På sjølvaste 17. mai, medan sola skein og norske flagg vaia over heile landet vårt, sovna bestemora mi inn. Ho vart 91 år gammal. Ho har vore den beste bestemora ein kan tenke seg; full av omsorg, interessert og oppdatert i alt vi har drive med og med ein herleg humor! Ho har laga uendeleg mykje god mat til oss og delt ut fleire klemmar enn nokon andre eg veit om.

Eg har fått namnet mitt etter henne, alle dei tusenvis av fregnene mine og den til tider plagsommt lange storetåa mi og min store fot etter henne. Vårt felles "tå/fot- problem" har vore til felles irritasjon, men vi har minst like ofte vi fått oss ein god latter under desse tå/fotsamtalane. Bestemor hadde alltid så lett for å le og sjå det morosame i ting!

Bestemor snakka alltid om det å dø, som å flytte. Ho var heilt overbevist om at ho skulle " heim til Jesus og til himmelen" når livet hennar her på jorda var slutt. Eg veit ho spesielt dei siste åra, har gleda seg til dette. Eg er glad for at eg har den samme trua som henne. Sjølv om eg kjem til å sakne henne noko veldig, har eg fantastisk mange gode minner og ei tru på at eg får møte henne igjen i himmelen ein dag!

Synest dette bildet av henne er så herleg! Det er tatt for eit år sidan.

8 kommentarer:

Bente sa...

Herlig bilde! Hun hørtes jo bare god ut da!

Brigg sa...

så søt hun var!

Nina sa...

Vet du - jeg leste bakover i bloggen her i før helgen, og dette bildet kjente jeg igjen med en gang. Så fint! Husker jeg tenkte at dette er en som har samme besteforeldrefølelsen som jeg har hatt i forhold til morfaren min.

Det er alltid vanskelig å miste noen som har betydd masse for en, selv om man på en måte er litt forberedt. Betingelsesløs kjærlighet, det er det disse besteforeldrene har gitt oss. Den fineste gaven i livet.

Jeg skrev et innlegg i februar om morfaren min.
http://noplacelikesweethome.blogspot.com/2009/02/dag-til-ettertanke.html
Kanskje du har lyst til å lese det?

Maya: sa...

Så fint at du har så mange gode minner om henne:) Det hjelper sikkert litt med sorgen. Søt bestemor også, hun så koselig og "bestemor" ut:)

Maya

Kaspara sa...

Kjære Åse Marit
Så vakkert innlegg! Jeg fikk kjempeklump i halsen og ble ordentlig rørt. Bestemoren din hørtes utrolig herlig ut og ser kjempegod ut! Fint å ha mange minner med videre i "bagasjen"!
Føler med deg. Jeg tror aldri man blir helt forberedt på at nære mennesker i livet ens flytter som du så fint skriver.
Ei heller spiller aldre så mye rolle. For uansett er det det unike og spesielle menneske som ikke er blant en mer, i hvertfall fysisk. I hjertet kan det alltid være med!
"En som har blitt elsket, forsvinner aldri"
Det høres flott ut å ha hatt så nær kontakt med en bestemor som du har hatt!
Gode tanker og varme klemmer fra kaspara

Anonym sa...

Ei skjønn dame! Eg hadde og ei slik ein gong, dei er jammen fine.

PillePalle sa...

Det er så trist! For et fint bilde av din bestemor!
Hilsen fra Pillepalle

Anonym sa...

h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片