torsdag 4. juni 2009

Blomstrande bonus..Vi kjøpte huset vårt i november og denne våren har vi verkeleg fått oppleve ein kjempebonus som vi ikkje visste om!

Eg er ingen blomster eller hage- ekspert og i november klarte ikkje eg å tyde noko særleg ut av buskene og kvistane rundt omkring i hagen. No viser det seg at vi har ein herleg fargerik hage, med mengder av blomster i alle mogelege fargar.

Kvar veke no på våren, dukkar nye variantar opp og eg plukkar inn og gler meg over denne fantastiske bonusen!! Over seg de eit utvalg av det eg plukka inn i dag..

9 kommentarer:

Margrethes hus og hage sa...

For en fantastisk fott overraskelse, da! kjempebonus :)
Flotte buketter du har plukket inn, og det er tydeligvis noen med glede og kjærlighet til hagen som har bodd der før dere!

Hilsen Margrethe

Brigg sa...

Så herlig!!Det var faktisk en liten bonus hos oss og...ikke så mange flotte som du fant i din hage, men likevel endel vakre blomster og busker som tittet frem fra forsømmelse og ugress, og som viste oss at det en gang bodde en er som brydde seg om hagen. Vi vilogså bry oss og har kjøpt hagebøker for å lære:-)

Maya: sa...

Så heldige dere er da:) Litt av en overaskelse kan jeg tenke meg. Og gratulerer med en liten baby! Det er sikkert ikke bare sommeren som gleder dere nå nei.
Jeg shoppa ingenting i Køben! Hihi. Jeg var på en bruktbutikk, men fant ikke det jeg lette etter. Og det var egentlig ikke så mye annet fristende heller. Men selve turen var fantastisk. Vi var så heldige med været:)

Maya

Kaspara sa...

Hei Åse Marit!
Så gøy med en slik ekstra bonus!! Det skjedde faktisk med oss også.
Virkelig mange flotte planter og trær virker det som dere har fått i hagen deres.
Likte så godt den hvite vasen som ser ut som den er dekorert med papirklipp.
Så hyggelig at du er gravid!!
Håper du er i fin form og ikke plages av mye kvalme.
Ja, i dag var jeg ferdig med ukes-vikariatet på 4.trinn. Har hatt en koselig uke blant et fint knippe elever. Enig i at 4.trinn er et flott trinn forøvrig. '
Kos deg med magen og sommeren!
Klem fra Kaspara

fru v sa...

Så kjekt med masse blomster. Ja dette er igrunn en fin bonus med å kjøpe pent brukte hus :) Vi har også nytt godt av den bonusen en liten stund...helt til vi gravde opp hele hagen for å drenere rundt huset, da gikk visst alle blomstene med gitt. Har nok ikke verdens grønneste fingre jeg hehe. Hvordan går det med magen da??

Jeg har fått meg jobb på Åse skole fra høsten, spennende.

klem

Margrethes hus og hage sa...

Hei! Svarer deg på spørsmålet inne hos meg, selvom jeg allerede har vært innom :)
Hagegal et er kjempeflott forum hvor du kan legge ut bilder og spørre om sorter. Du får svar nesten med en gang :) Det ligger link til hagegal inne i bloggen min.

Takk for hyggeli ghilsen :)

Hilsen Margrethe

micano sa...

så heldige dere er!! Jeg liker også å plukke inn fra hagen! Siden jeg ikke har så mye til hage nå ender jeg opp med å handle litt vel ofte på mester grønn.. hehe.. i dag ble det peoner fra rema 1000..
Ha en god uke!

A home far away sa...

Så ljuvliga blomster!!

Ha en fin helg
Kram Gunilla i Singapore

Forførende Farger sa...

Herlig fargerike vaser på en nyyyydelig duk. Snakk om å ha flaks når dere først kjøpte et hus uten å vite hva som fantes i hagen...

Ha en fortsatt fin helg!