fredag 19. juni 2009

Fargar i krokane...
Er så GLAD i bilder eg finn rundt omkring på dei herlege bloggane dokka, av koselige og fargerike krokar som gjer ein reint blid av å sjå på. Kom til å tenke på at eg stort sett tek bilde av tinga, utan heilheita rundt! Kjem nok av at huset vårt enno kan kallast halvferdig i både oppussing og innredning, men det blir heldigvis stadig betre.

Her er nokre bilder av eitpar av mine fargerike krokar. Fann nattbordet i gangen på ein bruktbutikk forrige helg og er kjempefornøgd fordi det både er veldig praktisk og veldig søtt, synest eg! Det blir nok mala etter kvart, men sidan eg ikkje er i malemodus på nokre månadar enno, forblir det lyyyysegrønt inntil videre. Dei flotte Blafreboksane kom til sin rett der også..

Der tredje bildet er frå peiskroken på stua, i si heilhet! Er blitt Så glad i den gamle gyngestolen frå huset til mannen min sine oldeforeldre.

Ha ei herleg helg alle sammen!

3 kommentarer:

Bente sa...

Koselige farge-kroker du har også! Likte så godt den puffen foran gyngestolen, jeg! Og nattbordet var fiiint! Jeg fant også et ganske likt nattbord for noen måneder siden, men det står foreløpig hos foreldrene mine i Trøndelag. Gleder meg sånn til gjenforening om et par uker og til å få det med meg hjem! :) :)
God helg til deg!

Janne sa...

Så fint det var med alle fargene! Ble rent inspirert av bildene dine! Og for en flott blogg du har! Ha en fin lørdag..

Brigg sa...

Så utrolig flott!!! Hvor bor du egentlig? av en eller annen grunn tenker jeg hele tiden at du bor i bergen.stemmer det? i så tilfelle må du si hei til http://hei-astrid.blogspot.com/. Hun er frilanser og på jakt etter fine leiligheter i bergensområdet. Kanskje din fargerike leilighet hadde vært noe:-)