søndag 14. juni 2009

"En elefant kom masjerende.."og eit krabbeteppe!Når ein ligg på sofaen med bekkenløsning, blir ein stadig påminna kvifor ein legg der og kva ein venter på. Ein har goood tid til å tenke ut alle mulige ting ein skulle gjort og som ein kunne ha lyst til å lage til, til det velse nurket kjem.

Eg kunne tenkt meg å sydd nokre klede til han (først lært meg å sy klede!), pussa opp rommet som skal bli barnerom, mala vogga, stolen..og senga, sydd gardiner og sengesett, scrappa ultralydbilder, innreda rommet og fleire andre ting. No er det fire månader til termin, så eg har ikkje dårleg tid..men det er frustrerande når energien og tida er der, men ikkje forma.. Det var dagens hjartesukk!

Når det er sagt, så fungerer det fint å gjere ting i små porsjonar om gangen..Litt utfordrande kan det jo vere for ei utålmidig sjel som meg, men det er mykje betre enn ingenting:-)

Eg har sydd ein liten elefant, som for tida masjerer bortover sofaryggen vår...(Ei etterligning av ein elefant søstera mi hadde fått av ei venninne). Krabbeteppe er også undervegs, men eg har ikkje fått sydd på bakstykket og gjort siste finishen endå...

Ha ein herleg søndag alle sammen!!

9 kommentarer:

Bente sa...

Gratulerer med en liten i magen til deg også!! Ååå, jeg kjenner meg sånn igjen i det du skriver! Om å ha lysst til å gjøre så mye, men ikke klare! Det er litt frustrerende! Jeg har heldigvis ikke bekkenløsning, men jeg er veldig plaget av kvalme... Så sofaen er min venn også for tiden. Men du, et fantastisk fint krabbe-teppe!!! Knall-fine farger! Jeg liker såå godt grønn-farger og turkis sammen! Lovely!! Vet du om det er en gutt eller jente dere venter, da?

Moski sa...

For en søt elefant og fint teppe du har laget! Koselig å kunne lage sine egne ting til babyen.

Anonym sa...

Herlege ting du har sydd! Håpar formen kjem seg etter kvart, slik at du får tid til å gjere ein del av dei tinga du har lyst til å gjere som førebuing til babyen kjem. Å sy barnekle klarer du nok heilt fint. Kjøp Meedom si bok "Sy børnetøj 0-3", der har du masse enkle oppskrifter og mønster. Anbefalast!
Håpar du får ei fin veke :)

fru vims sa...

huff, kjipt med vondt kan jeg tenke meg.
men den som venter på no godt...? (for du blir vel kvitt vondten når bebissen er ute??)

teppet blir fint, og den elefanten var søt ;)

Brigg sa...

neimen Å så kjekt å høre!! Gratulerer så mye!:-) Kjedelig med bekkenløsning da. Håper det går over etterhvert. Kan alltids håpe:-) Men du venter iallefall på noe vidunderlig!!! kjempefint krabbeteppe forøvrig!

Anonym sa...

Hei igjen og takk for helsinga:)

Eg har kjøpt fleire hobbybøker på capris.no. Greie prisar, kjapp levering og ingen porto. Her er ein link: http://www.capris.no/product.aspx?isbn=8799141418
Obsobs; ein kan fort få lyst til å kjøpe meir enn ein hadde tenkt når ein besøker slike sider!
Lykke til:)

Anonym sa...

Kjempesøt elefant!

fru vims sa...

er nok ikke mye som er bedre enn den lampa om dagen nei ;)
kanskje en kroneis på verandaen?

håper formen din er god nok til å nyte helga!

klem fra meg

Camilla sa...

Lappeteppet var kjempe fint! Jeg ser så mange fine rundtomkring, får jo lyst å sy en hel haug selv.. men er vel begrenset hvor mange jeg kan ha i vår lille leilighet. hehe