mandag 4. mars 2013

Dåp..

 
Kjekt å printe ut litt nye bilder å pynte med! Var litt fargelaust, så då bretta eg er vifte i papir. Turkis, så klart! Ein lampeskjerm vart surra med svart tråd for anledninga, og plassert på ein lekker loppelampefot.

Dåpsbarnet skein om kapp med sola. Skjønne lillebror! Måtte sjølvsagt prøve meg på pom-poms når anledninga var der.

Det eine bordet, før alle stolane vart sett inntil.

..for Tobias! Sola skein og vi hadde ein nydeleg dag på alle måtar. Vi hadde ei fin stund i kyrkja. Koseleg å pynte huset og feire ilag med flott familie. Vi bestilte deilig thaimat og det var så mange som tilbydde seg å lage kaker, at eg ikkje laga ei einaste ei. Snakk om luksus!

Dagen derpå var det restefest med fleire vennefamiliar. Kjempekoseleg det også. Eg er veeldig glad i å lage til og ha besøk merkar eg. Ekstra kjekt er det når det verkeleg er noko som skal feirast og eg kan slå litt på stortromma med mat, pynt, blomster osv. Kjenner at eg seier JA til meir fest, også i kvardagen!

3 kommentarer:

hjemme bra sa...

For ein nydelig gut!
Og så flott du pynta!

Glede sa...

Gratulerer med dåpsbarnet - så fint du pynta! Fatet du spør om er fra Rice - bruker det til salater, pai m.m. Genial! Og fin.. Kjøpte den på Milde Mathilde i Trondheim, men det finnes vel flere butikker som har Rice. Lykke til i jakten! :)

Kikkis planet sa...

Åh - her er det altfor lenge siden jeg har vært innom! Så nydelig du har pyntet - den tavlen med bilder var jo bare helt skjønn! Og så fine farger og detaljer så klart - mine favorittfarger! Ønsker deg en fin uke!