onsdag 15. september 2010

Stolfornying


Då vi var nyinnflytta og medan vi venta på bestilt sofa, hadde vi ein svært fargerik sofa i stua. I tidlegare innlegg har eg omtala den som: "min mann si store kjærleik, forhåpentlegvis etter meg!". Madrassa til sofaen blei brukt til å sole seg på i fjor sommer og vips så hadde ein katt også tatt den bruk og vips så lukta den kattepiss..ikkje særleg lekkert!

Men putene til den blomstrete herligheta var godt bevart i kjelleren og sjølv om eg syntes at sofaen var litt vel voldsom, synest eg faktisk at stoffet er riktig så festlig i små porsjonar. No har ein kvitmala pinnestol fått gammalt blomstrete sofastoff på sete! Bytta ut "gravidstolen" som har vore veldig god å ha på kjøkkenet, men den nyoppfriska pinnestolen. Gravidstolen har fått seg ny pute av ei loppisgardin og kome seg inn på stua. Kjekt med litt enkel fornying!

5 kommentarer:

Unknown sa...

Salut! Så søte stolputer og koselig blogg du har:) Likte veldig godt lampen med det utrolig søtkule stoffet på skjermen, kjempestilig! Ha en fin kveld!

banglamarie sa...

Du har så mange herlige og glade detaljer! Flott nytt trekk på stolen :)

Sigrid sa...

Du er virkrlig god på de små hyggelige glimta!!! =) Fargeklatter som glir flott inn og heil forsiktig piffer opp livet!!!!!!! =) Flott hjem dere har og du er god på å sy! =) Ser ut som om dere eller og har det bra ! Godt! Skal få meg en tur på butikken ute hos deg snart, men trur eg skal vente til kontor og soverom er ferdig for da blir loftet tømt og eg veit meir ka som er kjekt å ha=) Snakkes! =)

Kaspara sa...

Hei Åse Marit
Det kommmer flere stoffpakker til salgs i morgen, så følg med!
Klem fra Kaspara

Kardemomme sa...

Så herlige stolputer da! begge stoffene var helt fantastisk flotte! Særlig var stoffet i de blågrønne tonene ekstra lekkert!
Ha en fortsatt fin tirsdags kveld!
Klem fra Kardemomme